145 reaktioner på ”Gästbok”

 1. Ja 150kr är fortfarande billigt.Har fiska längre ner i Sverige och många tjärnar som jag har fiskat i så tar dom 200-300 kr. Så de är bara att lätta på plöska.

 2. Hej, tjärnen är nu stängd för denna vinter, Börje var upp i kväll
  och isen är för osäker att vara på, så vi TACKAR så mycket för
  vinter säsongen och ser fram i mot sommar premiären,
  datum kommer senare.

 3. Hejsan tror ni att det går att fiska till helgen med eller hur ser förhållandena ut för isen osv?

 4. Hej! Hästtjärn är öppen hela påsken från långfredagen till och med annandagen , hör av er till Ulf eller Börje, trevlig påsk????

 5. Hej Calle, jätte roligt att ni fick fisk ( du får ta lärdom av sambon )
  de va ju synd på spöna men du har säkert fler. Tack för att du tycker att vi gör ett bra jobb med tjärn, det värmer.
  Välkommen åter.
  Med vänlig hälsning. Ulf och Börje

 6. Kanonfin fiskedag i lördags med fint väder (tyvärr något blåsigt) och huggvillig fisk. Nappen var stenhårda och utan förvarning. Min sambo lyckades bärga 2 fina öringar samt en minst lika fin röding. Dessutom tappade hon två precis i hålet som 'simmade hem' igen. Jag själv hade bud på ett par fina, men jag var så hänförd av sambons bestyr att jag tappade fokus. 🙂 Kanondag fiskemässigt trots att två spön strök med vid drillningarna. (lyxproblem) Tack Ulf och Börje för ert fina jobb vid och till tjärnen!

 7. Okej. Tack för snabbt svar Ulf. 🙂 Då lutar det åt att vi väntar någon vecka innan vi besöker eran tjärn, för än verkar vintern bli lång. Tack så länge.

 8. Hej, snö finns det så att de räcker för hela vårat
  avlånga land.
  Vi ska försöka att ploga upp vägen än en gång i dag,
  vi har trampat tjärn tidigare i vinter men det blir inte
  trampat före helgen de kommer vi att göra till veckan.
  Ni får höra av er på telefon om ni har tänkt er fara
  och fiska.

 9. Hej allihopa. Jag som bor en bit från tjärnen undrar om det är plogat hela vägen fram till fiskevattnet? Har varit ett sjuhelsikes snöoväder här i Timrå idag, har Hästtjärn också fått en släng av det eller klarade den sig lindrigare undan? Hur mycket snö uppskattar ni som varit och fiskat att det är på isen? Kör ni som har hand om fisket fortfarande 'spår' på isen med skoter eller dylikt som ni gjorde för något år sedan? För att underlätta framkomligheten menar jag. Tack för allt jobb ni lägger på denna underbara fiskeplats!

 10. Att personer klagar på väg/parkering upp till Hästtjärn vet inte vilket arbete som ligger bakom! Dessa personer kanske ska uppsöka ett annat fiskevatten!

 11. Nu är vi igång! 20 grader varmare på söndag än på lördag! Ser fram emot en lång och härlig vintersäsong vid den välskötta tjärnen. Lyckades fylla två kort på söndag (se bild).

 12. Hej fiske vänner jag var till hästtjärn i sommras en del gånger och hade ett fantastiskt fiske med mitt flugspö. Jag kommer att även besöka de på vintern för att pimpla lite. Mvh Petri

 13. Hej Patrik och alla andra!
  Vi har från Länsstyrelsen fått vist många kilo att plantera ut varje år, och har vi tjärnen öppen hela veckorna så räcker inte fisken till hela säsongen. Det finns möjliget att hyra tjärn även på vardagar om så önskas, vad som funkar bäst om du menar agn så är det mask och maggot så här års, och menar du hungriga fiskar så är det Röding och Regnbåge. Mvh Hästtjärn

 14. Jag har besökt ert trevliga vatten 4-5 gånger men än så länge har jag fått lämna tjärn som fiskf…. har kanske bara råkat vara där vid fel tillfälle Men troligen är jag bara en usel fiskare jag har hört från andra att dom fått fina bitar i Hästtjärn.

  Ett par frågor bara
  Vad funkar bra i tjärn så här sent på säsongen och tidigare också för den delen?

  Vad är skälet till att tjärnen bara är öppen på helger? Finns det möjlighet till undantag?

  Trevlig helg

  Patrik

 15. Hej! Nädå sidan håller inte på att dö ut, det är inte så konstigt att inga nya foton läggs ut när vi inte får några bilder att lägga ut, vi hör talas om att fiskare får så stora fiskar men det skickas inga bilder som vi kan lägga ut. Nu börjar det att nappa lite sämre men det har varit rätt bra i sommar om man får tro fiskare som har varit där, har Olle själv varit där i sommar?
  Fiskare är det där fortfarande och det är det nog till vi stänger när isen lägger sig.

 16. Vet inte vad som hänt med sidan, Inga nya foton, Inga nya inlägg, inte håller väl sidan på att dö ut, det vore väldigt synd !!
  Hur är fisket nu, är det många som fiskar I tjärn på helgerna ?

 17. Ett tråkigt besked
  En av gubbarna på Hästtjärn dyker inte upp mer.
  En av gubbarna som alltid hade en egen bättre fiskeupplevelse att jämföra med mina
  En av gubbarna som alltid hade tid till prat
  En av gubbarna som alltid såg ut att ha en räv bakom örat.
  När du Anders nu fiskar på andra sidan där det alltid nappar så kommer vi att sakna dig. Vila i frid.

 18. Det beror på temperaturen där uppe, kanske det går att fiska två helger till, vi informerar vi hemsidan.

 19. Hej.
  Har ni funderat på att sälja fiskekort via internet eller Swich.
  Swich är väldigt enkelt och man behöver inget papperskort.

 20. Vi var upp till hästtjärn för ett par veckor sedan och utdelningen rent fiskemässigt var sådär. Dock lyckades jag knipa en regnbåge på dryga kilot. Vädret var mycket fint och sällskapet likaså, så i slutänden var allt prima liv ändå. Alltid lika roligt att återkomma till denna oas. Tack för att ni håller efter stället så bra.

 21. Tack för att ni vill komma upp till Hästtjärn för lite avkoppling efter den fina fotbollen i år, och tur med fisket blev det också, och från Hästtjärn hoppas vi att det fortsätter lika bra som tidigare med fotbollen och välkommen åter, även ett tack till Pelle Ljungström.

 22. Tack för det trevliga bemödandet igår.
  Otroligt roligt att ta med fotbollsspelarna på bra fiske.

  Vi var 25 st igår.
  GIF Sundsvall, Slöjdgatan 5, 852 34 Sundsvall

 23. Hej! Tack för det fina orden om Hästtjärn, ser att ni är väldigt nöjda med att få vara där uppe och mysa, och ni från Bergsåkers skola 25 elever med Pelle i spetsen sköter er suveränt och roligt att fiskelyckan har varit god och fint väder. Välkommen åter.

 24. Tack för ett härligt fiske för våra elever i åk 9 på Bergsåkers skola.
  Bra service och ett vänligt bemötande, vi var ett gäng på 25 elever
  och fick närmare 20 fiskar, viktklass från ett kilo till 1,6 kilo.
  Vi är tacksamma till er som gör det möjligt att få uppleva denna trevliga fisketur. Hälsningar Pelle Ljungström med elever

 25. Hej! Vi har satt i både öring och regnbåge, så nu finns det mycket och välja på. Välkommen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.